Tämän hetken suosikkituotteitani

Ihanaa helmikuun alkua!

Monessa blogissa on joulu- ja tammikuun aikana voinut törmätä postauksiin viime vuoden mieluisimmista tuotteista. Oman listan laatiminen hieman venähti, joten aiheena tässä katsauksessa on tämän hetken suosikkejani. Listauksessa on sekä uusia löytöjä että vakiotuotteita!


Ihonhoito
Avon Nutraeffects Matte Fluffy Foam Cleanser
Hellävarainen. Ei sisällä alkoholia eikä sulfaatteja! Tätä olen kuluttanut jo monta purkkia ja joudun varmasti pian tilaamaan varastoon tätä koska kuten tässä postauksessa valittelin, Avon Suomi lopettaa.

Lumene [Valo] Nordic-C Triple Glow Radiance Elixir
Lumenen joulukalenterin ensimmäisen luukun tuote, johon rakastuin samantien. Ihanan viilentävä, ylellisen tuntuinen iholla. Todella riittoisa, pari tippaa poskipäihin riittää koko kasvoille ja kaulalle asti.

Lumene [Valo] Nordic-C Clear Glow Cleansing Gel Scrub
Ei raasta naamaa mutta mustapäät sai kyytiä. Ihana tuoksu!


Meikkituotteet
Jeffree Star Cosmetics Gothic Beach
Monipuolinen paletti jolla pärjään monessa tilanteessa. Ainoa miinuspuoli tästä valikoiman määrästä on pakkauksen koko eli tätä ei kuskata mukana. Enemmän tästä paletista tässä postauksessa!

Lumene Luminous Shine Lip Gloss sävyssä 3 Glossy Clear
Toinen joulukalenterituote, johon tykästyin kovasti. Tuoksuu marjaiselle!

L'oreal Infaillible Brows 24H Volumizing Eyebrow Mascara sävyssä 3.0 Brunette
Tällä saa helposti luonnollisen näköiset kulmat jos ei tee mieli piirtää kynällä. Pysyy hyvin koko päivän.


Kynsilakat


Avon Gel Shine sävyssä Good Karma
Pitkäaikainen vakiolakkani, joka alkaa olla lopussa. Täydellinen nude sävy. Tätä ei ole enää saatavilla, mutta Cosy Therapy oli tarpeeksi lähellä.

Avon Nailwear Pro sävyssä Romance
Kuva ei ole nyt yhtään eduksi, tämä on kaunis vaaleanpunainen helmiäissävy. Kävi täydellisesti jääkahvini pillin kanssa lähes sävy sävyyn täällä.


Hiukset
Biozell Professional Volumizing Seawater Spray
Monta pulloa on tullut kulutettua vuosien varrella. Yhdellä viikonloppureissulla jouduin marssimaan ostamaan uuden pullon kotiin unohtuneen tilalle koska tiedossa oli joku tilaisuus mihin piti saada kutrit edes sinnepäin kuriin.

Batiste Dry Shampoo Cherry
Ennen kaikkea aivan ihanan tuoksuinen. Lähti viime vuoden puolella mukaani Normalista heräteostoksena, ja hankin kyllä isomman pullon seuraavalla ostoskerralla. Erilaisia kuivashampoita on tullut testattua ja suurinosa on kyllä ihan toimivia, mutta haisevat aivan kamalalle!

Avon Advance Techniques Miracle Densifier Leave-In Treatment
Biozellin suolavesi-sprayn lisäksi hentohiuksisen pelastaa tämä tuote. Pari pumppausta sormenpäihin vielä kosteisiin/pyyhekuiviin hiuksiin ja harotaan joka puolelle tyveen. Käytän tätä aina kun pesen illalla hiukset, sillä paras mahdollinen vaikutus näkyy seuraavana aamuna.



Mitä mieltä näistä tuotteista? Oliko omia suosikkeja?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Hyvää helmikuun alkua! Näitä suosikkituote-juttuja on aina mielenkiintoista lukea ja löytää uusia kokeiltavia itselle. Lumenen valo-sarjan tuotteita olen käyttänyt montaakin ja aina yhtä hyviä. Erityisesti seerumit. Hyvä nude kynsilakka etsinnässä, joku tuolla kaapissa on, mutta ei oikein nappaa. Harmi kun Avon lopettaa Suomessa, hyviä tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään tällaisia lukea niin siitä sitten inspiroiduin tutkimaan omaakin kokoelmaa ajatuksen kanssa :)

      Olen myös ihastunut Valo-sarjaan, ensin se oli se ihana kirpeä tuoksu ja sitten huomasi että tuotteet ovat oikeasti toimivia. On todellakin harmi että Avon lopettaa, hinta-laatu -suhde on ollut uskomattoman hyvä monen tuotteen kohdalla!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡