Yksinkertainen väripaletti

Musta, harmaa, valkoinen, vaaleanpunainen - näillä pärjää jo pitkälle.

Viime aikoina on ollut paljon asioilla juoksemista. Kirjastoon piti palauttaa kasa kirjoja ja varauksesta hakea uusia tilalle. Äänestämässäkin piti käydä. Posti ja Matkahuolto toi paketteja, tietenkin jokainen saapui eri puolelle kaupunkia.

takki Santarelli housut H&M collegepusero Adidas laukku Furla

Paukkupakkasten jälkeen on ihanaa pukea vähän kevyempi takki. Tämä pitkä villakangastakki on äidin kaapilta pengottu, ja se on juuri täydellinen aurinkoiseen kevättalveen. Ainoa miinuspuoli on tämä pituus - autoon noustessa pitää muistaa varmistaa, että helmakin pääsi sisäpuolelle. Onneksi se on sentään musta jos joku kerta kiireessä unohtuisi.
Adidaksen collegepusero seikkailikin jo tässä DIY-postauksessani. Vaatekaapissani ei ole liikaa valkoisia yksilöitä, joten oli ihanaa saada tämä viimeinkin käyttöön. 


Tämä laukku oli kyllä loistava hankinta. Se on juuri sopivan kokoinen jos haluan ottaa mukaan kameran. Sen saa suljettua melko voimakkaalla magneettikiinnityksellä, joten ihan helpolla ei kukaan näe saati nappaa aarrettani ilman että ehdin reagoimaan tilanteeseen. Pörröinen pompom käveli Normalissa vastaan jo aikaa sitten, hieman sen jälkeen kuin hankin laukunkin.


On aivan ihanaa kun aurinko paistaa edes kerran viikossa kunnolla vaikka ikkunasta tulevat säteet paljastavatkin armottomasti tietokonepöytäni pölyisyyden.

Tekisi jo mieli laittaa parveketta, pestä ehkä ikkunatkin koko kämpästä. Olisi kiva hankkia uusia huonekasveja tai laittaa vaikka jotain yrttejä kasvamaan. Pikkuhiljaa alkaa koko elämä kirkastumaan!


Miten auringonvalon lisääntyminen vaikuttaa suhun?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Ah rakastan pitkiä takkeja. Ja juuri yksi päivä mietin, että mitenhän usein ajelen autolla se vyön pää oven ulkopuolella heiluen. Aurinko on piristänyt täälläkin, mutta armoton pölyn ja sormenjälkien paljastaja se kyllä on. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkät takit on ihania, varsinkin villakangastakit. Lyhyempikin malli löytyy mustana mutta tämä antaa jotenkin huolitellumman ilmeen. Vyö on kyllä helman lisäksi toinen omantienkulkija kun käyttää pitkää takkia..

      Myöhästynyttä aurinkoista viikonloppua sinne myös! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡