Ihonhoitotuotteiden täydennystä (The Ordinary, Lumene, NYX)

Kesken työreissun sähköpostiin pamahti ohittamaton tarjous Kicksiltä - ostoksista saisi tuplapisteet, sekä käyttämättä oli pari alennuskoodia. Jäin pohtimaan viimeiseen päivään asti, ja sitten ilmestyi vielä -20% alennuskoodi, joka koski koko tilausta.
Laitoin Tomille viestin, että tilaan paketin jonnekin sellaiseen paikkaan mistä hänellä on helppo se asioilla käydessään poimia mukaansa, mikäli en itse satu käymään kotosalla sopivasti. Eipähän tullut shoppailtua mitään ylimääräistä reissun päällä, kun pakettien noutaminen olisi jäänyt kokonaan Tomin harteille. Tiedättehän ne meemit siitä kun naiset piilottelevat nettiostoksiaan puolisolta? Ne naurattavat, koska ne ovat niin totta.


Ihonhoitotuotevarastoni kaipasi jo kipeästi muun muassa seerumeita, sillä viimeisetkin purnukat alkoivat olla lopussa. Tähän mennessä olen käyttänyt erikseen päivä- ja yöseerumeita, mutta en ole kyllä tähän mennessä testatuista tuotteista huomannut juuri eroja.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% (8,50e / 30 ml)

Tämä oli täysin uusi tuttavuus, en ole ennen testannut mitään kyseiseltä merkiltä. Hinta oli todella edullinen verrattuna esimerkiksi Lumeneen, ja yllätyin todella kun sain pullon käsiini - sehän on lasia! Olin odottanut halppis-muovipulloa jossa tarratkin olisi laitettu vähän sinne päin. Tavallaan tykkään tästä apteekkipullomaisuudesta!

Niacinamide lupaa pienentää ihohuokosia ja sinkki yleisesti parantaa ihon kuntoa - ominaisuudet kuulostivat itselleni sopivilta. Koostumus oli todella kevyt ja juokseva, levittyi hyvin ja imeytyi jättämättä tahmeaa oloa. Ei tuoksu millekään. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta, paremmalta kuin pitkään aikaan! Taitaa jäädä vakiotuotteekseni.

Lumene [Valo] Nordic-C Triple Glow Radiance Elixir (49,90e / 30ml)

Miniversio löytyi Lumenen joulukalenterista ja siitä tuli yksi suosikkituotteistani ikinä. Litrahinta on sitä luokkaa, että aivan joka aamu ei tätä raaski läärätä naamaansa. Pyhäpäivien luksusta!

Jo pieni määrä riittää koko kasvoille - liiallinen määrä jättää tahmean tunteen, aivan kuin olisi hieronut appelsiinia naamaan. Huumaava tuoksu ja ylellinen koostumus, en voi kuin suositella!

Lumene [Lähde] Nordic Hydra Pure Arctic Hydration Spring Water Mist (10,90e / 50ml)

Otin testiin elämäni ensimmäisen kasvosuihkeen. Tämän paikaksi suunnittelin aluksi salikassiani, mutta helleaallon vuoksi taidankin pitää tämän takataskussa valmiina. Ihan kiva puteli, mukava suihkia nassua aina ohimennen, mutta varsinainen teho taitaa olla enemmän korvien välissä.

NYX Professional Makeup #thisiseverything Lip Scrub (8,30e / 14g)

Jonkinlainen huultenkuorinta kiinnosti jo kauan sitten, ja tämä onkin riekkunut kiinnostavien tuotteiden listalla valmiina. Nyt sen aika koitti, sillä lisäämällä sen mukaan tilaukseen, sain minimitilauksen summan yltämään tarpeeksi korkealle jotta sain aktivoitua -20% alennuskoodin. Eli käytännössä ilmainen tuote ja loppusummakin putosi muutamalla eurolla.

Tuote ei tuoksunut yhtään miltään, mikä oli pienoinen pettymys. Herkullisen pinkin sävyn nähtyäni johdin itseni harhaan. Minulla ei ole aiempaa kokemusta huulikuorinnoista, mutta tämä taisi ajaa ihan hyvin asiansa. Muistutti minua The Body Shopin huulirasvoista, mutta tässä on vain kuorivia rakeita mukana. Olen krooninen huulien repijä, ja tämä voisi opettaa minua hillitsemään sitä.


Oliko tässä tuttuja tuotteita?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit