Tavoitteena kapselivaatekaappi, osa 3 (mekot)

Tällä kertaa vuorossa mekkojen tarkastelua. Säilytän niitä erillisessä vaaterekissä, jotta päivittäisessä käytössä olevat vaatteet mahtuisivat ilmavammin kaapin hyllyille. Ovathan kauniit vaatekappaleet toki mukava sisustuselementtikin, kunhan vain muistaa pyyhkäistä pölyt niistä välillä!

Vaaleanpunainen pitsimekko löytyi kirppikseltä viime vuonna. Päässyt vasta kerran juhliin, mutta voisin pitää aivan uudestaankin vielä monta kertaa. Jää.


Pallokuvioinen mekko, kirppikseltä tämäkin. Osoittautui jotenkin hassun malliseksi itselleni. Harmittaa, on muuten todella kivannäköinen. Pois.


Beige polkadot-mekko, joka sopii oikein hyvin kesän juhliin. Kevyt ja mukava päällä. Jää.


Onlyn pallokuvioinen mesh-mekko. Kivan yksinkertainen. Jää.


Tämän Hell Bunnyn mekon hankin ylioppilasjuhliini, joten sillä on valtavasti tunnearvoa. Etsin kuumeisesti eri alternativetyylisistä verkkokaupoista sitä täydellistä mekkoa. Mahtuu edelleen päälle! Jää.


Kreepsville666:n luurankomekko on ollut myös todella rakastettu vaatekappale. Ostin sen varmaan vuosikymmen sitten, säästäen pienestä opiskelijabudjetistani. Löysin sen lopulta jostain ulkomaisesta nettikaupasta alennushintaan ja olin maailman onnellisin kun pakettini saapui. Mekko on pelastanut monta halloweenia jos en ole millään keksinyt/jaksanut keksiä mitään erillistä asua! Vaikka synkeä tyyli ei ole enää ominta, olisi hauska stailata se sopimaan nykyiseen tyyliini. Jää.



EMP:n Gothicanan pitsimekko ei päässyt yhtä käyttökertaa pidemmälle. Aivan täynnä niitä kirottuja kuminauhamatoja. Pois.

Punamusta Gothicanan pitsimekko on myös EMP:ltä. Ei aivan niin kärsineen näköinen kuin kaverinsa. Kumimatoja näkyvissä mutta ei vielä niin pahasti kuin toverinsa kohdalla. Ehkä.


Adidaksen t-paitamekko on hankittu arkikäyttöön, sellaiseksi joka tilanteen vaatteeksi. Vieläkään se ei ole päässyt käyttöön. Ehkä.


Mekkoja tuntuu löytyvän vähän liikaakin, ostoslistalle ei tarvitse lisätä yhtäkään. Niitä jo olemassaolevia vain pitäisi oppia käyttämään. Haluaisin olla se arkenakin huolettomasti helmat hulmuten kiitävä päähenkilö. Mekkoakin voi käyttää vuoden ympäri kunhan sen vain yhdistelee ja asustaa oikein.

Vaaterekkiä läpikäydessä eniten harmittaa, millaiseen kertakäyttöiseen roskaan on joskus rahansa pistänyt - goottihenkiset pitsiunelmamekot muuttuvat jo ennen käyttöönottoa pienen pienien kuminauhamatojen mellastuskentäksi ja tilanne pahenee jos edes yrittää pesua täysin ohjeidenkaan mukaan. Tuntui ostohetkellä mahtavalta löydöltä, mutta en kehtaa käyttää mekkoa enää koskaan uudestaan enkä samasta syystä sitä voi myyntiinkään pistää.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Hienoja mekkoja, ei muuta kuin käyttöön vain. Ja hassusti istuvat pois. Se onkin jännä juttu miten mekko voikin näyttää kuvassa hyvältä ja kun laittaa sen päälle.. kiertää, pullottaa, vinksottaa. Mekko on aina kokeiltava ennen kuin ostaa, olen tässä pikkuhiljaa todennut. Nytkin muuten farkut jalassa, jotenkin enemmän pitäisi mekkoja käyttää arjessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntui tätä postausta kirjoittaessa hassulta vaan hillota kivoja vaatekappaleita vuodesta toiseen. Suurinosa mekoista tullut ostettua käytettynä, ja melkein aina ne joita ei kokeile, päätyy takaisin kiertoon.. pitäisi oppia tämäkin!

      Poista
  2. Miuta kans ihmetyttää tuo goottimerkkien laatu pitsien osalta - siis ihan hirveetä kuraa! Hajoaa pienestäkin kosketuksesta ja viimeistään eka pesu rikkoo elastaanin eli ne kumimadot valtaa mekon kauttaaltaan. Raivostuttaa, millaista tuhlaamista. Saatavilla on parempia pitsejä, jotka eivät rikkoudu katseesta! Muutenkin erittäin harvassa alternative- brändissä laatu on lähelläkään hintaansa väärti. Hinta on kova, mutta laatu ihan kakkaa suurimmilta osin. 🤷🏻‍♀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä. Niin ihania sillä ensimmäisellä käyttökerralla, mutta ne kumimadot kun ilmestyy niin se on morjes. Taas opin uutta sulta; ne on siis elastaania nimeltään :D hinnat on todella osattu hilata kattoon, ja siksi pitää metsästää joko käytettynä tai sitten kyylätä alennuksia ennen kuin raaskii. Megapettymys sitten kun kotona tajuaa että tää olikin taas aivan luokatonta shaibaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡