Matkailun "en ole koskaan" -haaste

Yksi seuraamistani blogeista, Cilla Maria Travel, julkaisi matkailuaiheisen "en ole koskaan" -listan Instagramin (@cillamaria8) puolella. Inspiroiduin laatimaan oman postauksen.


En ole koskaan..

1. ..matkustanut Euroopan ulkopuolella. Olen ainoastaan piipahtanut Aasin puolella, kun laskeuduimme Istanbuliin ja linja-auto kuljetti meidät lentokentältä kaupungin eurooppalaiselle puolelle. Vanhassa passissani on tästä visiitistä muistona leima.

2. ..joutunut rikoksen uhriksi. Olen onnekas, mutta olen myös varovainen matkustellessa.

3. ..matkustanut kesällä ulkomaille. En pidä yhtään kuumuudesta ja palan herkästi auringossa. Vajaa parikymmentä astetta ja puolipilvinen on juuri sopiva, ja minua ei saisi kirveelläkään reissuun kun hellelukemat huutavat metsäpalovaaraa.

Rooma

4. ..matkustanut yksin. Toisaalta olisi mukava kokeilla, toisaalta haluaisi turvallisemman olon sekä jakaa matkakokemuksen jonkun kanssa.

5. ..käynyt festareilla ulkomailla. Ainoastaan klubi- ja areenakeikoilla.

Tukholma

6. ..tuonut mukanani luteita tai muita epätoivottuja tuliaisia. Sormet ristiin joka kerta! Tämä on kyllä suuri ihme kun muistelee millaisissa homeisissa luukuissa on tullut yövyttyä.

7. ..kadottanut mitään matkalla. Aina on matkatavaratkin löytäneet perille.

Vatikaani

8. ..yöpynyt keskitasoa paremmassa hotellissa. Olen budjettimatkailija, joka ei suostu maksamaan yöunista ja tavaransäilytyksestä suuria summia. Enää en kuitenkaan mene niihin kaikista halvimpiin hostelleihin.

9. ..kokeillut mitään extremeä, kuten vaijeriliukua, helikopterilennätystä tai sukellusta. Varmaan siksi koska en ole niitä kotimaassakaan kokeillut? Helikopterilento kuitenkin kiinnostaisi.

10. ..viettänyt joulua tai mitään muuta juhlapyhää ulkomailla. Se olisi vielä bucketlistallani.


Mitkä olisivat sinun "en ole koskaan" matkailun osalta? Linkkaa postauksesi!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Enpä tiennyt että Istanbul on aasiassa. Jännä juttu! Nyt minäkin voin sanoa että oon käynyt sen puolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen Istanbulin lentokentistä sijaitsee Euroopassa (kansainvälinen) ja toinen Aasiassa (Sabiha Gökcen). Bosporinsalmi jakaa kaupungin, ja sen yli ja ali on useita eri keinoja päästä :) on siis helppoa käydä molempien maanosien puolella.

      Poista
  2. Tämä haaste tulikin jossain vastaan äskettäin ja nyt sinäkin teit! Näitä on hauska lukea ja tekisi nyt mieli itsekin tarttua tähän. Tuli noista halvimmista hostelleista mieleen aikanaan Amsterdam, nukuttiin ystävän kanssa halvan hostellin sekahuonessa, katosta puski hämähäkkejä ja jotkut vähän huumepäissään olevat heput siellä huoneessa yöllä pyöri.. Näitä vastaavia yöpymisiä ei ole nyt kyllä ikävä, vaikka seikkailut hauskoja olikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tartu myös haasteeseen, näitä on mukava lueskella! Hui, kuulostaapa hurjalta hostellikokemukselta.. sekahuoneet tuntemattomien kanssa on myös tullut testattua, mutta onneksi kohdalle sattui vain mukavia ja omissa oloissaan viihtyviä tapauksia. En kuitenkaan lähtisi enää kokeilemaan onneani!

      Poista
  3. Joulu tai juhannus ulkomailla on tosi hauska kokemus. Kokeile, et tule katumaan. Jouluksi suosittelen vaikkapa Tallinnaa, Gdanskia, Dresdenia, Maltaa/Gozoa tai Albufeiraa… ja juhannukseksi Tallinnaa, Riikaa, Vilnaa/Kaunasta tai Tukholmaa. Juhannusta olisi kiva kokeilla myös Ukrainassa tai Valko-Venäjällä, mutta silloin joskus kun sotiminen loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkeistä! Puola ainakin vei sydämeni, siellä olisi mukava viettää esimerkiksi joulua :)

      Poista
  4. Kiva kun lähdit mukaan haasteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä hauska haaste, ja sillä voi nyt sitten haastaa itseään kokeilemaan uusia asioita seuraavalla reissulla!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡