Postcrossing-kuulumisia

Postcrossingsista on tullut osa arkeani - on ihana saada uusi postikortti ihmeteltäväksi!

📬 Coloradosta saapunut postikortti on toistaiseksi kauimpaa matkannut (yli 8000km).

📬 Liettuaan lähtenyt kortti saapui viimeinkin perille matkattuaan 46 päivää!

📬 Ostin kerralla satsin ulkomaan merkkejä kotiin, jotta minun ei tarvitse enää jonottaa postin tiskille. Helpottaa huomattavasti korttien lähettelyä kun voi kauppareissulla pudottaa kortin laatikkoon.
📬 Vierailimme äidin ja Tomin kanssa elokuun alussa Verlan tehdasmuseossa, joka on yksi Suomen kuudesta Unescon maailmanperintökohteista. Japanilaisen vastaanottajan profiilissa luki, että hän pitää korteista joissa on Unescon kohteita, joten sehän oli sillä selvä mikä kortti lähtee hänelle.
📬 Yhtenä päivänä sain kerralla viisi postikorttia!

📬 Kirjoitin erään vastaanottajan osoitteen kiinaksi! Tätä kirjoittaessa kortti on toistaiseksi vielä matkalla ja saan jännittää löytääkö se perille.

📬 Eräs yhdysvaltalainen vastaanottaja laittoi minulle kiitosviestin postikortista ja autuaan tietämättömänä siteerasi vieläpä suosikkikirjailijaanikin viestinsä lopuksi: “Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” – Mark Twain
📬 Niagaran putous -kortti Kanadasta tulee todellakin jäämään mieleen - minulla on ollut jostain syystä täysin harhainen käsitys että kyseinen paikka sijatsee jossain päin Afrikkaa.


Millaisen Suomea kuvastavan postikortin sinä lähettäisit maailmalle?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Postcrossing kuuluu tiiviisti minunkin arkeeni. Miten voikaan niin hullaantua harrastuksesta?! Hienoja kortteja olet saanut ja minä odotan malttamattomana huomista, jospa tuli kortti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana harrastus, kiitos vielä todella paljon kun inspiroit mukaan :) Sama täällä, maanantai on muutenkin monesti ollut se korttipäivä!

      Poista
  2. Oletpa kivoja kortteja saanut, miten hauska harrastus!

    46pvä on jo aika pitkä aika, missä lie kortti seikkaillut tai pötkötellyt koko ajan! Liettua ei kuitenkaan ole mikään Australia.. Minkähänlaisen kortin sitä lähettäisi itse? Olisin varmaan vähän tylsä ja valitsisin täältä Savonlinnasta kivan maisemakortin. Myös jonkinlainen taidekortti olisi aika vahva ehdokas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihana yllätys kun saa uuden kortin ja pääsee ihmettelemään mistä kaukaa se matkasi. Niimpä, itse kun olisin käynyt viemässä niin se olisi ollut nopeammin perillä! Jossain se on seikkaillut omilla teillään..
      Se on ihan parasta saada maisemakortti juuri sieltä missä lähettäjä asuu :) suomalaista taidetta löytyy mistä valita, niitä tuleekin suosittua.

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡