Puhelimen kätköistä

Vaikka kuvaan nykyään paljon järjestelmäkamerallani, jotkut otokset jäävät ainoastaan puhelimen arkistoihin. Kävin pitkästä aikaa läpi kansioitani, ja löysin monia kuvia joita en ole vielä julkaissut tänne blogin puolelle.

Kun Instagram ja Snapchat alkoivat viemään kaistaa blogeilta, murrosvaiheessa monissa (myös allekirjoittaneen) blogeissa yksi suosittu postaustyyppi oli koota puhelimella otettuja kuvia vaikka viikon tai kuukauden ajalta. Puhelinkuvat ovat ainakin omalta kohdaltani niitä arkisia otoksia, jotka kertovat hauskoja tai ihan vain niitä arkisia tarinoita.

1. Sara ja Tomi pelasivat ilmakiekkoa Eppu Normaalia odotellessa Ulkona Ilosaaressa -tapahtumassa. 2. Baarin vessakopin taidetta, XOXO GOSSIP GIRL 3. Ateneumin lounaan jälkeen asettelin kahvikuppiani koristekukan kanssa kuvaa varten, ja kun äiti saapui pöytään oman kahvikuppinsa kanssa, hän teki täsmälleen saman. DNA-testiä ei tarvita. 4. Silloin tällöin inspiroidun kokeilemaan uusia luomiväriyhdistelmiä, mutta tällä kertaa sain lookkini näyttämään lähinnä silmätulehdukselta. Mustavalkoinen filtteri it is then.
1. Ystäväni joutui olemaan tovin sairaalassa, ja saimme vierailullani vaihdettua lähes vuoden kuulumiset. 2. Halloween tulee, oletko valmis? Veturin Normalissa ei ollut vielä tietoakaan juhlapyhästä, mutta Tigerin hyllyt notkuivat jo kurpitsoista ja kummituksista. 3. Pälkäneen katoton rauniokirkko tuli nähtyä Tampereen reissulla vain ohimennen, sillä saavuttuamme paikalle siellä oli vihkitilaisuus meneillään. Paluumatkalla taas satoi vettä niin paljon että hirvitti ajaa autoa. Joskus toiste siis! 4. Suosittelen vahvasti näitä nuudeleita, meni heittämällä ykkössuosikiksi.


Mitä sinä olet kuvannut viimeksi?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Kiva postaus ja niin totta, että puhelimen kätköistä löytyy vaikka mitä. Tulee vain helposti unohdettua ne kuvat sinne. Mun puhelimessa taitaa viime aikojen kuvissa olla lähinnä blogiin napattuja otoksia sekä paljon kuvia meidän lapsista. Edestä, takaa ja hassuttelemassa. Niille tulee kyllä aina hymyiltyä galleriaa selatessa, eikä raaski poistaa kun muisti jälleen kerran täyttymässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) nimenomaan, aina silloin tällöin sitten muistaa katsastaa mitä sieltä kansioista löytyy - yleensä juuri silloin kun tila meinaa täyttyä. Parhaita otoksia aina kaikki hauskat tilannekuvat!

      Poista
  2. Puhelinkuvia on aina silloin tällöin ihana katsella! <3 Mie kans käytän yleensä aina järkkäriä, kuvanlaatu on niin paljon parempi ja muokkausmahdollisuudet myös, kun raakana kuvaa. Mielenkiintoisia tekemisiä ollut sielläpäin, näistä on varmasti jäänyt ihania muistoja. :)

    Miun viimeisimmät kuvat ovat ompelemastani paidasta, kasvihuoneen sadosta, ryhmäkuva ystävän synttäreiltä ja videopätkä Halloween- jutuista mitä mies toi eilen kaupasta. :D Mut kukapa ei tarvitsisi mustaa nestesaippua- kissanpäätä? Tai Kinderin Halloween herkkuja? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Järkkärillä tulee nykyään itsekin kuvattua suurinosa, aina joskus hoksaa kaivella puhelimenkin kun haluaa laittaa Instaan jotain. Hauskoilta kuva-aiheilta kuulostaa, varsinkin kaikki Halloween-aiheinen kiinnostaa! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡