Syyskuussa ilahduttavia asioita

Perjantai 13. on aina ollut minulle onnenpäivä. Tai niin ainakin koitan uskoa aina, jotta välttyisin edes pahalta onnelta. Tällä kertaa se oli onnekas päivä, koska voitin Erja Pyhältö-Seppälän kirjoittaman Homma hanskassa -kirjan kirjailijan omassa Sydänmuruja -blogissa pyörineestä arvonnasta! Oli mukava saapua reissusta ja löytää palkintoni tietokonepöydältä odottamasta. Hauska tarina vie mukanaan tutustumaan kolmen kovan työntekijän - joulupukin, hammaskeijun ja pääsiäispupun - maailmaan.

Upeita punaisia lehtiä kauppakeskus Veturin parkkipaikalla.


Niin kauan olen seurannut vierestä monen muun syksyintoilijan Gilmore Girls -maratoonien odottelua. Ihmettelin aina miksi se on nimenomaan syksyllä katsottava sarja. En ollut koskaan katsonut jaksoakaan kyseistä sarjaa, ennen kuin se ilmestyi Yle Areenaan. Kiitos tästä vinkistä kuuluu Colour Outside the Lines -blogin Susannalle!

Äitin kasvihuoneen tomaatit olivat niin makoisia että olisin mieluusti vain popsinut kaikki kerralla. Tämä kesä oli hyvä satokesä, se oli niin lämmin.

Äiti otti minusta asukuvia, ja olenkin innoissani herättämässä niitä taas eloon tänne blogin puolelle.

Lainasin äidiltä lähikuvaukseen sopivaa objektiivia, ja taidampa sijoittaa itsekin vielä joku päivä sellaiseen. Olen tähän asti pärjännyt vakiokamppeillani, mutta eron kyllä huomaa kun vaihtaa sopivampaan.


 

Uusi Linkin Park vakuutti minut, ja kirsikkana kakun päälle oli tämä League of Legendsin maailmanmestaruuskisoihin valittu kappale. Yhtään huonoa biisiä en muista koskaan kuulleeni kyseisissä hippaloissa.

Piknik Koitelinkoskilla äitin, tätin ja tätin koiran Helmin kanssa. Otin äitistä virallisia kirjailijakuvia ja hän kuvasi minua kuten aiemmin kerroin.


Mikä sinua ilahdutti tässä kuussa?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit