Syksyn ensimmäinen neulepuseroasu

Syksy on neuleiden aikaa ja ai että, viimeinkin on tarpeeksi viileitä päiviä käyttää niitä! Asukuvien taustana toimii Koitelinkosket - kohde, jossa suosittelen jokaista vierailemaan mikäli eksyy Oulun suunnalle.


kuvat minusta otti Miida Sammale @miidasammale
toppi Cubus neulepusero H&M collegehousut Sinsay nahkatakki Nahka-Albert lippalakki Tomilta ikilainattu kengät Converse kaulakoru lahja siskolta aurinkolasit Instrumentarium

Ostin tämän cropatun neulepuseron kun vietin aikaa kauppakeskus Veturissa pyörien kun olimme juuri muuttaneet tänne Kouvolaan viime syksynä. Se jäi lopulta aika vähälle käytölle, mutta nyt kun alan olla sujut sen lyhyyden kanssa, alan käyttää sitä enemmän. En oikein keksi muuta moitteita kuin nuo hihat jotka eivät tahdo millään pysyä paikallaan.

Maastokuvioiset collegehousut löytyivät sattumalta Sinsay-nimisestä halpakaupasta. Olin etsinyt vastaavia jo kauan, mutta en halunnut tilata niitä netistä koska inhoan yli kaiken sitä mahdollista palautusrumbaa. Odotukseni kestävyyden kannalta eivät kyllä ole sen korkeammalla kuin muistakaan kaupoista ostettuna. Ostin joskus puolivuosikymmentä sitten Cubukselta valkoisia toppeja muistaakseni euron kappalehintaan, ja ne eivät tunnu muuttuvan miksikään. Laatu vaihtelee halpaketjuissakin.
Nahka-Albertista muutama vuosi sitten hankkimani nahkatakki on yksi suosikkivaatekappaleistani. Se on aavistuksen liian pitkä minulle, mutta olkapäistä se on oikein sopivan särmikäs ja sen alle mahtuu hyvin paksumpikin huppari. Noin kymmenen tekonahkaista takkia myöhemmin ymmärsin viimein, että tuhlaan vain rahojani ja luonnonvaroja. Pinnoitus varisee ja heikon laadun näkee kilometrin päähän. Kannatti ostaa kerralla kunnollinen, hyvin hoidettuna kestää vaikka pari sukupolvea.
Äiti otti minusta nämä kuvat ja välillä meinasi mennä ihan pelleilyksi. Leikki-ikä on koko ikä, eikä äiti koskaan lakkaa olemasta huolissaan kun heilun veden äärellä tai oikeastaan aina kun poistun vain kotoa.


Mitä sinä puet yllesi syksyllä?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Näyttääpä hyvältä cropattu neule noin kerroksiin puettuna. Syksyyn juuri täydellinen look. Kyllä tässä on itsekin neuleita kaivellut esiin, jotenkin sellainen helppo valinta viileään keliin. Viisi astetta tervehdi ulko-ovella tänäkin aamuna ja neulepaita oli visusti päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) ihanaa kun voi taas pukea kerroksia! Tuntuu kyllä hassulta rapata autonikkunoita aamuisin kun vasta tuskasteltiin milloin ne helteet viimeinkin loppuisi :D

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡