Colourpopin tilaus (+arvonta!)

Olin jo kauan haaveillut Colourpopin tuotteiden testaamisesta, ja hiljattain sain sähköpostiini niin hyvän tarjouksen josta en voinut enää kieltäytyä.

Tuotteet ovat saatavilla Ultan lisäksi vain heidän omasta verkkokaupastaan. Tilaus saapui siis luokseni valtameren yli Yhdysvalloista. Tilaukseni arvo oli postikuluineen himpun verran 50 dollarin alle, joten Tullille maksoin noin 13e ja Postille jonkun muodollisen käsittelymaksun 3,10e.
Colourpopin tuotteisiin olen törmännyt monissa Youtuben meikkitutoriaaleissa ja testausvideoissa, ja merkki on tunnettu erityisesti lukuisista yhteistöistä: Pokemon, Twilight, tällä hetkellä tuoreimpana Stranger Things. Varsinkin luomiväripaletit ovat toinen toistaan upeampia, ja olin kuullut hyvää niiden hinta-laatu-suhteesta. Muutenkin tuotteet olivat aika keskitason hintaisia, mutta hyvän alekampanjan aikaan tilatessa saattaa saada tuotteita ihan vain muutamalla dollarilla!

Going Coconuts -luomiväripaletti

Minulla on ollut pitkään etsinnässä se täydellinen neutraalien sävyjen paletti. Löytyyhän niitä Jeffreen Gothic Beachistakin, mutta siinä ne ovat kovin tummia ja intensiivisiä. Lisäksi olen kaivannut kultaista/pronssista sävyä tai kahta, ja tässä paletista nekin kuittaantuivat. Pyörittelin tämän ja toisen paletin välillä (Nude Mood) mutta tämä vei voiton. Aivan alunperin ihastuin Rock Candy -megapalettiin, mutta näin aloittelijana en usko tarvitsevani niin monia sävyjä.
Esimerkki-sävyt poimin alimmalta riviltä, Get Crackin' / Da Coco / Nutty. Ainakin sormin levitettynä pigmenttiä löytyy, vaikka ovat kovin puuterimaisia. Itselleni sopivassa suhteessa mattaa ja shimmeriä, ja kokonsa puolestakin sopii hyvin matkallekin mukaan!

Takarivistä eteen Small Tapered Brush / Pencil Brush / Blending Brush

Luomivärisiveltimet eivät olleet hinnalla pilattuja, ne olivat tarjouksessa 2 dollaria kappaleelta (normaalihinta 7-8 dollaria). Ostorajoitus kuitenkin iski, samaa tuotetta ei saanut kuin yhden per tilaus. Näilläkin pääsen kuitenkin jo pitkälle!

Enchanted Rose -huulimaski
Näin jo verkkokauppaa selatessa tämän suloisen purkin yöpöydälläni. Sitä paitsi, DIY-hullutuksissani keksin yleensä tällaisille jonkun hauskan tavan käyttää vielä tuotteen loputtuakin.

Thousand Percent -huulipuna ja Hoopty -huultenrajauskynä
Nämä tuotteet tulivat samassa, valmiissa paketissa. Kieltämättä säikähdin hieman sävyjen intensiivisyyttä, mutta tummempi puna minulla oli haussakin. Kunhan syyskelien tuomasta kuivuudesta halkeilevat huuleni tästä tokenevat, pääsen testaamaan näitä!


Viimeisimpänä, mutta kenties eniten odotettuna tuotteena laitoin tilaukseen mukaan kolmen luomiväripaletin mysteeripaketin! Tällä hetkellä boxeja ei ollut valitettavasti saatavilla, mutta kannattaa seurata tilannetta jos sellainen kiinnostaa! Tosin Halloweenin kunniaksi on nyt tarjolla hieman arvokkaampikin paketti, 11 meikkituotetta sisältävä Mystery Boo Box hintaan 49 dollaria.

Anyway, sain siis kolme satunnaisesti valittua, yhdeksän nappia sisältävää palettia. Päätin, että jos sävyt eivät kävisi itselleni, laitan ne eteenpäin lahjoiksi tai arvon täällä blogissa.

Miten lopulta kävi? Yksi jää itselleni, yksi lähtee lahjaksi ja yhden arvon - ohjeet postauksen lopussa!

Miss Bliss -luomiväripaletti
Sävyt alimmalta riviltä Chakra to Me / Optimist / Vivrant Thing

Yksi kolmesta paletista oli tosiaankin kovasti mieleeni. Vaaleanpunaiset ja persikkaiset sävyt loistivat poissaolollaan kokoelmastani, joten tämä paletti jää käyttöön.


Sitten sen arvonnan pariin!
Lucky Penny -paletti oli aivan ihana sävyiltään, mutta teemaltaan aivan täydellinen arvottavaksi jollekin onnekkaalle. Tämähän on syksyynkin oikein sopiva värimaailmansa kanssa!


Säännöt lyhyesti:

Yksi arpa per pää & arvontaan voi osallistua 13.10.2024 klo 23:59 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan päättymistä seuraavana päivänä, ja hänellä on koko viikko aikaa reagoida tietoon. Mikäli en yrityksestä huolimatta tavoita häntä, arvonta suoritetaan uudestaan.

Osallistua voi kahdella tapaa:

🍀 kommentoimalla tähän postaukseen. Otathan huomioon, että kommenttikenttäni on avoin enkä seulo kommentteja läpi ennen kuin ne tulevat näkyviin! Mikäli siis et halua sähköpostiosoitteesi näkyvän muillekin, jätä jokin muu yhteydenottoväylä, esimerkiksi Instagram-käyttäjä.

TAI

🍀 jättämällä viestin etusivun sivupalkissa olevalla lomakkeella. Et tarvitse kuin sähköpostiosoitteen, ja se tulee näkyviin vain minulle.

Vannon kautta kiven ja kannon, että en käytä sähköpostiosoitteitanne tai muita yhteystietojanne mihinkään muuhun kuin mahdolliseen yhteydenottoon voiton napsahtaessa kohdalle!

Onnea arvontaan tasapuolisesti!

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Ihania syys sävyjä olet löytänyt 😍 Enpä ole aikaisemmin tästä kaupasta kuullut, täytyy selailla tarkemmin heidän valikoimaa.

    Niin ja mukana ollaan arvonnassa! 😊

    VastaaPoista
  2. Niin minä siis aikaisemman kommentin takana, hienosti oli puhelin heittänyt tililtä ulos 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun hoksasit, hankala anonyymiä lisätä mukaan! :D onnea arvontaan!

      Tää Colourpop nousee aina silloin tällöin kun julkaisevat jonkun yhteistyön, huomenna ilmeisesti tulee Bratz -teemainen tuotesarja! Vaikka postikulut ja tullimaksut ynnää, niin hyvien alennusmyyntien aikana tuolta voi tehdä edullisestikin kivoja löytöjä. Ekaa kertaa tilasin tosiaan ja kaikki oli pakattu oikein siististi ja ehjänä pääsivät perille vaikka matka oli melkoinen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡