Paluu kouluun, Kansainvälinen korvapuustipäivä ja muita juttuja tältä viikolta

Maanantaina sain kirjaston varausjonosta viimeinkin kohutun Colleen Hooverin Se päättyy meihin -kirjan. Tuntui kuin olisin jumittanut jonon kolmantena monta kuukautta, kunnes yhtäkkiä kilahti viesti että kirja on noudettavissa. Ahmin kirjan parissa päivässä, joten arvostelu tulossa pian!


Tiistaina palasin koulunpenkille, tai oikeastaan hitsauskopin pikkujakkaralle:
Ensitöikseni ajelin muutaman MAG-sauman, ja askartelin telineen irtopalikoille sekä "varattu"-kyltin. Hitsaamme samassa tilassa missä "nuorisokin" eli he saattavat vanhasta tottumuksesta tulla työskentelemään mihin tahansa tyhjään koppiin. Meille koulutukseen tulleille on varattu muutama koppi, mutta ei sellaista voi aina muistaa ja siksi tämä kyltti oli hauska puuhastelu heti alkuun.


Keskiviikkona koin todellisen yllätyksen kun huomasin, että Pauli Hanhiniemen Perunateatteri oli kaikessa hiljaisuudessa julkaissut Spotifyhin jo muutama päivä aiemmin singlen. Piti melkein katsoa sanomalehdestä mikä vuosi nyt on - yhtyehän oli aktiivinen vuosina 1994-2005. Luulin jo kyseessä olevan aivan uuden kappaleen, mutta sitten tajusin että en vain ollut ennen törmännyt kyseiseen biisiin, koska se ei ollut tosiaan Spotifyssa ja Youtubestakin löytyi ainoastaan yksi liveveto.
    

Torstai oli kolmas lokakuuta ja sehän tarkoitti vain yhtä asiaa, jonka varsinkin Mean Girlsin nähneet ymmärtävät:


Perjantaina vietettiin Kansainvälistä korvapuustipäivää! Missasin sen kokonaan viime vuonna ja harmittihan se - olisi ollut monessa paikassa teemaan sopivia tarjouksiakin. Ostimme päivän kunniaksi ruokaostoksilla herkulliset pullat:

Lauantaina olin ahkera bloggaaja: kirjoitin paljon, muokkasin kuvia ja kuvasin vähän lisää. Oheessa maratoonasin Gilmoren tyttöjä nautiskellen 3 Kaveria Pumpkin Spice -uutuusjäätelöä. Voin todella suositella, sekä sarjaa että jäätelöä!


Sunnuntain pyhitin erityisesti pelaamiselle. Pelailin ensin tovin kavereiden kanssa theHunter: Call of the Wild (2016) ja sitten vuorossa oli ikuisuusprojektini Witcher (2007). Olen kiitollinen internetistä ja apua tarjoavista keskustelupalstoista - olisi jäänyt taas tämäkin peli puolitiehen ilman.


Mitä sinä olet puuhannut tällä viikolla?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit