Hetkiä tammikuulta

Kuten kuvasta päätellä saattaa, kyseessä on vuoden vaihtuminen. Kaikki oma keskittymiseni meni kameran kanssa taistelemiseen ja joka ilmansuuntaan toiveikkaasti tähtäillen, enkä aluksi edes tajunnut että uhkarohkeat herrat ampuvat kädestään raketteja. Tämä kuva oli siis todella onnekas sattuma, jonka huomasin vasta kun kävin kuvia läpi sisätiloissa.


 

Loppiaisena aamulla Youtuben etusivulle ilmestyi Koza Mostran uusi kappale lyriikkavideon kera. Olen kertonut tästä bändistä Euroviisu-postauksessa viime keväänä, ja edelleen haaveilen näkeväni heidät livenä vielä jossain.

 
Espresso Housen Honey Latte -uutuus ja kehuttu porkkanamuffinsi. Hunajamaku jatkoon, muffinsi ei ollut mielestäni kaiken sen hypetyksen arvoinen - porkkanakakkutaikina pellille tehtynä ei toimi samalla tavalla muffinsina koska se murenee käsiin.



Tilasin pitkästä aikaa uuden peruukin ja olen koittanut saada sitä kuriin toistaiseksi tuloksetta. Samalla olen leikkinyt kuvanmuokkausohjelmalla kokeillen eri ominaisuuksia.
 
Kokeiltiin eräs ilta Tiktokissa näkyneitä taiteltuja "burger-tortilloja"., joissa ideana on leikata tortillalevy kuvassa näkyvällä tavalla, asetella täytteet omille kvartaaleilleen ja sitten käännellä ne toistensa päälle kerroksiksi. Muutaman yrityksen jälkeen löytyi sopiva täytteiden suhde.



Löysin tämän pienen ja sievän BUXOM Diva Dolly -luomiväripaletin Kicksin alelaarista. Olin etsistellytkin kahden isokokoisen Jeffree Starin paletin lisäksi vielä yhtä matkakokoista pakkausta, ja kun näin nämä suloiset sävyt, en voinut vastustaa.



Kävin nautiskelemassa Hervoton, vaarallinen Vares -teatteriesityksestä Anjalankosken teatterilla. Odotan innolla kevään esityksen julkistamista!



kuvakaappaus täältä: https://www.blogit.fi/

Yhtenä sunnuntaina meinasin lentää tuolillani nurin. Selatessani blogit.fi:tä, huomasin oman postaukseni Suositut postaukset -otsikon alla. Olen tottunut näkemään tässä osiossa ainoastaan niiden kaikista suosituimpien blogien postauksia.


Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Tammikuu oli kyllä pitkä, mutta kerkisihän siinä tapahtuakin. Tuollaista tortillaa voisikin kokeilla, aika usein nimittäin syödään niitä. Ihanan helppo arkiruoka. Ja teatterissa on aina hauska käydä. Pitääkin alkaa suunnitella, kiitos vain muistutuksesta.
    Ja hei hienoa, että blogisi on huomioitu! Tasaiseen tahtiin päivittyvää blogia onkin mielekäs lueskella ja seurailla. Sinulla on kiva, monipuolinen blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi simppeli tapa kääräistä lätty ja täytteetkin tuntui pysyvän paremmin! Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja keksiä mieluisia yhdistelmiä :)

      Oli kyllä hauska nosto vaikka en keikukaan toplistoilla. Kiitos samoin, sun uusia postauksia odottelen aina myös :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡