Tammikuun bujoilut

Törmäsin tänä aamuna mielenkiintoiseen artikkeliin koskien perinteisten kalenterien hieman yllättäen kasvavaa suosiota. Puhelimen kalenteri on monelle tuttu ja kätevä kuin mikä, mutta paperinen kalenteri antaa tilaa myös luovuudelle eikä se piippaile jatkuvasti muistuttaakseen jostain. Bujoilukin mainittiin artikkelissa! Lue yle.fi:n juttu TÄSTÄ.


Sitten mennään varsinaiseen aiheeseen eli on aika tutkia tämän vuoden ensimmäisiä kuukausisivuja!
Kuukausiaukeaman ensimmäisen sivun jätin tarkoituksella pelkistetyksi, jotta otsikon ympärillä olisi tilaa tarroille ja kaikenmaailman lippulappusille. Joskus inspiraatio saattaa iskeä kesken kuukauden ja silloin täytyy olla tilaa satunnaisille tarroille ja leimasinkuville.

Tein kalenterisivuille yksinkertaiset tummanruskeat kehykset. Vanhanaikaiset kehykset ja kylmänsävyiset ruusut olivat sopivia tammikuiseen teemaani.



Polkaisin siis uuden bujon käyntiin käyttämällä heti näitä Mimmilä Shopista tilaamiani tarroja, joita esittelin tässä postauksessa. Kettupariskuntakin sopi täydellisesti hyytävään talviaikaan.
Tässä kuussa on niin paljon muistettavaa auton katsastuksesta tapahtumiin ja tapaamisiin että isot ruudut tulivat todellakin tarpeeseen.

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Pidän tavan kalenterista, mieleiset kannetkin löytyy vielä kaapista, mutta nyt huomaan siirtyneeni käyttämään kännykän kalenteria kaikkeen. Se ei olekaan ihan niin hyvä, kun kalenteri muistuttaa jostain esim klo 14 ja monta asiaa päällänsä, niin muistutus menee ohi. Näen sen kyllä, mutta en paina enteriä päässä. Auton katsastuksen kaksi muistutusta meni joulukuussa ihan ohi, ja auto ajokiellossa sinne katsastukseen lopulta ajoin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torkutus onnistuu tosiaan liiankin hyvin kalenterinkin kanssa. Voi ei, tuo on joka vuosi aina se tiukka paikka että muistaa katsastuksen ja melkein aina sen vaaditun jälkitarkistuksenkin käydä ajallaan!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡