3 tapaa yhdistää tekonahkaleggingsit

Syksy on saapunut, ja olen odottanut sitä taas kuin kuuta nousevaa. Kuumimpaan kesäaikaan en voi juuri käyttää ikisuosikkivaatteitani kuten huppareita ja tekonahkalegginsejä, mutta pian on niiden sesonki jälleen!

Tavoitteena kapselivaatekaappi -projektini on ollut pienimuotoisella tauolla, sen syrjäyttivät erityisesti kesän reissailut pitkin poikin ja niistä poikineet lukuisat matkapostaukset sun muut pohdiskelut. Tänä syksynä minulla on kuitenkin tarkoituksena jatkaa sitä ainakin neuleiden, huppareiden, collegepuseroiden ja ulkotakkien osalta! Olenkin jo käynyt valikoimaa läpi silmäillen mitä löytyy jo ja mitä puuttuu.


Kuten jo mainitsinkin, yksi syksyn suosikkivaatekappaleistani on ehdottomasti tekonahkaleggingsit. Ne voi yhdistellä todella monipuolisesti - niiden kanssa käy melkein mikä vaan. Olen listannut tähän kolme itselleni luontevinta tapaa yhdistää ne.


Pitsipusero
Kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs asu syntyy yhdistämällä rockhenkisiin nahkaleggingseihin jokin astetta sievempi pusero. Pitsinen, silkkinen, napitettava - sellainen joka päällä tunnet olosi hieman ylipukeutuneeksi leipäpussia ja maitoa hakiessa mutta voisit aivan hyvin pyörähtää keskustassa ystävän kanssa.

Minkä kanssa? Tilanteen mukaan valikoisin asusteeksi joko kauhean helminauharöykkiön kuten tässä postauksessa tai sitten jonkun pienen yksinkertaisen kaulakorun kuten tässä. Viileämpään keliin sopii hyvin neuletakki ja villakangastakki. Jalkaan joko ronskit maiharit tasoittamaan puseron pehmeyttä tai sirot nilkkurit tai saappaat korostamaan sitä.

Minne? Kahvilaan.


Bändipaita
Klassinen t-paitahan se siellä. Omasta kaapistani löytyy yksiväristen peruspilareiden sijasta paljon printtipaitoja ja tähän esimerkkiasuun valikoitui tämä In Flamesin paita. Valkoinen vaatekappale on harvinaisuus, ja siksi valitsin sen tähän tuomaan hieman valoa muuten synkkään tyyliin.

Minkä kanssa? Lämpimällä kelillä bändipaidan kaveriksi käy hyvin kevyt flanellipaita, jonka saa sitaistua vaikka vyötärölle tarvittaessa. Viileämpään iltaan ja jokaiseen tilanteeseen tietenkin nahkarotsi - lisämaustetta saa jos pöksyt ja takki ovat eriväriset! Jalkaan käy niin tennarit kuin maiharitkin.

Minne? Keikalle ja festareille.


Oversize collegepusero
Yli-iso Paluu tulevaisuuteen -collegepusero on vaatekaappini yksi kulutetuimmista vaatteista. Se on yksi ns. turvavaatteista jonka kanssa on aina hyvä olla.

Minkä kanssa? Tämä on mukavan lämmin joten menee kyllä ilman takkiakin pitkälle syksyyn! Viileämmällä kelillä takiksi valitsisin joko nahkarotsin tai pitkänmallisen maihinnousutakin. Jalkaan tennarit tai maiharit.

Minne? Rentoon illanviettoon.


Mitä sinä yhdistäisit tekonahkaleggingsien kanssa?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Niin makeet asut! Monipuolinen vaatekappale todellakin. Minä kulkisin näissä pörhöisen isohkon villapaidan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljo :) on kyllä, kuten vaikka juurikin iso villapaita! Kunhan lämpimät kelit malttavat hellittää, on niidenkin vuoro jälleen.

      Poista
  2. Mie vierastan legginssejä itsellä näin mekko- ja hame- ihmisenä, mut näyttää todella hyvältä muilla! Tekonahka- ja wetlook- legginssit ovat upeat. Pidän noista kontrasteista todella paljon, mattaista puuvillaa ym. paitojen muodossa ja jaloissa sit vähän sähäkämpää. 😍 Olet upea! 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) <3 juuri se onkin tekonahkaleggingsien ihanuus - ne voi yhdistää "pehmeämpiin" juttuihin hyvin!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡