Syksyn tunnelmaa kotiin

Kaikille blogini lukijoille on varmaan tullut jo hyvin selväksi, että syksy on suosikkivuodenaikani. Pitkän kuuman kesän jälkeen on ihanaa kun ilmat viilenevät pikkuhiljaa. Varsinkin illat ja yöt ovat jo ihanan viileitä!

Halusin ostaa pitkästä aikaa kukkia maljakkoon, ja nämä syksyisen väriset houkuttelivat eniten. En osannut päättää persikkaisten oranssien ja keltapunaisten väliltä, joten otin molemmat. Sain ne mahdutettua samaan maljakkoon mutta löydettyäni kirppikseltä kaksi lisää kokoelmaani, jaottelin ne värin mukaan omiin.

Valonauhat ovat jonkinlainen heikkouteni. Haluaisin kietoa koko asuntomme niihin! Tigerissa bongasin tällaisen kultaisen lehtiköynnös-valonauhan joka toimii sekä valojen kanssa että ilman.

Illat alkavat olla jo pimeitä, joten kynttilöitäkin on taas ilo polttaa. Olisi ihana kokeilla tehdä itsekin kynttilöitä!

Ystäväni Ansku inspiroi minua jo viime vuonna kuivaamaan appelsiiniviipaleita. Viimeinkin sain aikaiseksi kokeilla! Minulla on mielessäni monta tulevaa käyttötarkoitusta viipaleille, mutta aluksi ne pääsevät ihan vain koristeeksi roikkumaan. Viipaleet tuntuvat onneksi kuivuvan hyvin ihan vain pöydälläkin kun vauhditin prosessia käyttämällä niitä uunissa muun käytön ohessa.


Miten sinä olet ottanut syksyn vastaan?

Saatat tykätä myös näistä

Kommentit

  1. Syksy on kyllä ihmisen parasta aikaa! ❤️ Myö ollaan myös laitettu vähän syksyisempiä juttuja ja Halloween- koristetta paremmin esille, vaikka kyllähän osa noista taitaa ihan vuoden ympäri olla. 😊 Löydettiin sellaiset maalattavat kyltit, kurpitsa ja sugar skull, Tokmannilta ja ne pitäisi lapsen kanssa maalata. Saa sit pihallekin jotain teemaan liittyvää. 🎃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama homma täällä: Halloween-koristeet on suurimmaksi osaksi ympäri vuoden osana sisustusta :D muutama askartelujuttu on mielessä, mutta pitää olla kohta nopea!

      Poista
  2. Oon ottanut syksyn ilolla vastaan muun muassa siksi, että mun kodin lämpötila on vihdoin laskenut alle 25 asteen (kesällä lämpöä oli asunnossa pahimmillaan 31 astetta 🥲)😅. Ja toki oon ollut innoissani myös opintojen jatkumisesta, kun nyt syksyllä on käynnissä / tulossa kiinnostavia kursseja. Noin muuten oon lähinnä kaivanut lämpimämmät vaatteet esille, nauttinut viileämmistä keleistä ja sun tavoin alkanut myös polttaa kynttilöitä kesätauon jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ompa melkoinen lämpötila! Sama vaiva oli välillä täälläkin ja siksi viileys on enemmän kuin tervetullutta. Syksy on opiskelujenkin suhteen parasta aikaa, kansalaisopistojen valikoimaakin pitää aina silmäillä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi! ♡